Autosloperij Noord Holland

Autosloperij in Noord Holland

Zoekt u een betrouwbare autosloperij in Noord Holland om snel, goed en milieuvriendelijk van uw auto af te komen? Dan bent u hier op de goede plek! Autonaardesloperij.nl is dé autosloperij in Noord Holland voor de inkoop van oude auto’s en bedrijfswagens, sloopauto’s en schadeauto’s.

Aangesloten bij RDW en ARN

Autonaardesloperij.nl staat bekend als een betrouwbare autosloperij in Noord Holland. Wij zijn gecertificeerd door het RDW en aangesloten bij ARN (Auto Recycle Nederland). Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u een officiëel RDW-vrijwaringsbewijs ontvangt, én dat uw sloopauto voor 85% gerecycled wordt.

Klantvriendelijke autosloperij in Noord Holland

Ongeacht de staat van uw auto, halen wij deze kosteloos op en brengen deze naar de autosloperij in Noord Holland. Wij beschikken over speciaal transport waardoor wij uw auto snel en gemakkelijk kunnen meenemen. Wij halen niet alleen gratis uw auto bij u op, maar bieden u zelf een vergoeding voor uw auto.

We verlossen u van uw sloopauto, rekenen direct tot een maximum van €300 met u af en overhandigen u direct bij het ophalen het vrijwaringbewijs. De klant is bij ons koning!Zoek dus niet langer naar een autosloperij in Noord Holland, want wij:

- zijn 24/7 bereikbaar

- halen uw auto gratis op

- regelen uw RDW-vrijwaringsbewijs

- betalen u een vergoeding

Uw auto snel naar een autosloperij in Noord Holland?

Bel ons dan direct op 023-5351501 of 06-53178534. U kunt ook een bericht sturen via het contactformulier. Autonaardesloperij.nl neemt u graag alle zorg voor uw sloopauto uit handen!

Password protection

Leave a Reply