Contant geld voor je auto

Contant geld voor je auto ontvangen

Heb je een oude auto? Of een kapotte auto waarvan de reparatiekosten hoger zijn dan de waarde van de auto? Laat hem dan niet zomaar aan de straat staan. Het is namelijk mogelijk om contant geld voor je auto te krijgen!

Auto’s die total-loss zijn, of waar simpelweg niet meer in gereden kan worden, brengen wij naar een autosloperij. Deze sloopauto’s hebben echter vaak nog bruikbare onderdelen. En daarom biedt Autonaardesloperij.nl je contant geld voor je auto. Dit bedrag kan oplopen tot wel €300!

Portemonnee- en mileuvriendelijk

De autosloopbedrijven waar wij mee samenwerken zijn aangesloten bij Auto Recycle Nederland (ARN). Deze bedrijven bekijken welke onderdelen nog bruikbaar zijn, en hoe de auto het beste gerecycled kan worden. Door je auto via Autonaardesloperij.nl te verkopen, krijg je dus niet alleen contant geld voor je auto, maar wordt deze ook op een verantwoorde manier afgebroken.

Hoeveel contant geld voor je auto kun je verwachten?

Afhankelijk van de staat van de onderdelen, betalen wij tot een maximum van €300 in contanten voor je oude auto. Daarnaast halen wij je auto geheel gratis op, op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Van de chauffeur die de auto komt ophalen, ontvang je het contant geld voor je auto.

De chauffeur overhandigt je daarnaast het officiële RDW-vrijwaringsbewijs. Zo ben je direct verlost van alle administatieve rompslomp, en heb je ook nog eens contant geld voor je auto gekregen!

De voordelen van Autonaardesloperij.nl?

-  tot €300 contant geld voor je auto

- gratis ophaalservice

- inclusief RDW-vrijwaringsbewijs

Neem contact op!

Neem nu contact met ons op, en je hebt dat contant geld voor je auto binnen enkele dagen in je portemonnee zitten! Bel of of sms naar 023-5351501 of 06-53178534, of stuur een bericht via het contactformulier. We zijn 24/7 bereikbaar.

Password protection

Leave a Reply