Sloop auto inkoop

Voor sloop auto inkoop moet u bij ons zijn!

Bent u op zoek naar een partij voor de inkoop van sloop auto’s? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij werken al jaren als inkoper van sloopauto’s en schadeauto’s, oude auto’s en bedrijfswagens.

Sloop auto inkoop specialist

Autonaardesloperij.nl is gespecialiseerd in sloop auto inkoop. Auto’s die total-loss zijn, of waar echt niet meer in gereden kan worden, brengen wij naar een autosloperij. Vaak heeft een auto, hoe oud of beschadigd ook, nog bruikbare onderdelen. Daarom bieden we een bedrag voor uw auto dat kan oplopen tot €300. Cash!

Ophaalservice

Als u kiest voor inkoop van een sloop auto bij Autonaardesloperij.nl, bieden we u tevens een gratis ophaalservice. U hoeft dus zelf niet in uw auto naar de sloperij te rijden. Waar uw auto ook geparkeerd staat in Nederland, wij komen hem gratis bij u ophalen!

Ook over de administratieve afhandeling hoeft u zich geen zorgen te maken. De chauffeur overhandigt u bij het ophalen van de auto het RDW-vrijwaringscertificaat, zo bent u direct verlost van uw verplichtingen.

Hoe werkt sloop auto inkoop?

Wij kopen dagelijks tientallen sloopauto’s in door het gehele land, en staan bekend om onze snelle afhandeling. Wij zijn elke dag van de week bereikbaar voor het maken van een afspraak voor sloop auto inkoop, ook buiten kantoortijden.

1. U belt 023-5351501 of 06-53178534 of stuur een bericht via het contactformulier.

2. We bespreken wat de inkoop van uw sloop auto waard is.

3. De auto wordt door ons opgehaald op de door u gewenste dag en tijd.

4. U ontvangt uw RDW-vrijwaringsbewijs van de chauffeur.

5. U ontvangt uw cash.

Makkelijker kan bijna niet! Bel dus direct naar onze sloop auto inkoop lijn (023-5351501) om een afspraak te maken of voor meer informatie. We zijn ook buiten kantoortijd bereikbaar op 06-53178534

Password protection

Leave a Reply