Sloopauto inkoper

Op zoek naar een sloopauto inkoper?

Wilt u van uw oude auto af en zoekt u een betrouwbare sloopauto inkoper? Dan bent u bij Autonaardesloperij.nl op de juiste plek! Wij werken al vele jaren als inkoper en hebben al honderden auto-eigenaars van hun sloopauto afgeholpen.

Als sloopauto inkoper bieden wij u:

-  ophaalservice

-  tot €300 in contanten

-  RDW-vrijwaringscertificaat

Erkend sloopauto inkoper

Autonaardesloperij.nl is een erkend sloopauto inkoper  en gecertificeerd door het RDW. Zo bent u er zeker van dat u een officiëel RDW-vrijwaringsbewijs ontvangt. Ook zijn wij aangesloten bij ARN (Auto Recycle Nederland), waardoor we kunnen garanderen dat uw sloopauto voor 85% gerecycled wordt.

Landelijke service

We zijn een landelijk opererende sloopauto inkoper. Dus of uw auto nu in Friesland of hartje Amsterdam geparkeerd staat, wij komen hem gratis bij u ophalen! U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Hoe werkt het?

Het verkopen van uw auto aan ons als sloopauto inkoper is heel eenvoudig:

- u belt of mailt voor een afspraak

- u geeft door waar de auto staat

- we komen de sloopauto bij u ophalen

- u ontvangt tot €300 aan contanten

- u ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs

Direct contact met sloopauto inkoper!

Zoek dus niet langer naar een sloopauto inkoper, maar neem contact op met Autonaardesloperij.nl. Voor u het weet, bent u van uw oude auto verlost, én heeft u een leuke bedrag in handen! Bel direct 023-5351501 of 06-53178534 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

 

Password protection

Leave a Reply