Sloopauto ophalen

Laat uw sloopauto ophalen

Is het niet meer verantwoord om in uw kapotte auto te rijden? En wilt u de schade- of sloopauto laten ophalen? Dan bent u bij Autonaardesloperij.nl aan het goede adres! Wij hebben een eigen ophaaldienst, waarmee wij uw sloopauto bij u komen ophalen. Geheel gratis! Ongeacht het type of de staat van het voertuig.

Door heel Nederland

Wij komen uw sloopauto ophalen waar en wanneer u dat uitkomt. Of de auto nu in Limburg of Friesland geparkeerd staat. Onze ophaaldienst rijdt door heel Nederland, en kan binnen 24 uur bij u voor de deur staan. Wij werken met speciaal transport waardoor wij uw sloopauto snel en gemakkelijk kunnen meenemen. Dat voorkomt onveilig weggebruik, en bespaart u een hoop gedoe!

Opgehaald is afgerond!

Als wij uw sloopauto komen ophalen, worden ook de administratieve zaken direct afgerond. De chauffeur heeft het officiële RDW-vrijwaringbewijs van uw auto bij zich, waardoor u direct van alle verantwoordelijkheid voor uw auto verlost bent.

Als wij uw sloopauto ophalen, dan:

- bent u per direct geen eigenaar meer.

- betaalt u automatisch geen wegenbelasting meer.

- kunt u de autoverzekering stopzetten.

Hoe werkt het ophalen?

Het ophalen van uw sloopauto is via Autonaardesloperij.nl binnen no-time geregeld.

1. U kunt 24/7 telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

2. U geeft aan ons door wat voor auto u heeft.

3. U spreek met ons af waar en hoe laat we de sloopauto ophalen.

4. Onze ophaaldienst haalt de auto bij u op.

5. U neem uw RDW-vrijwaringsbewijs in ontvangst!

Wilt u dat we uw sloopauto ophalen? Bel of sms dan naar 023-5351501 of 06-53178534 of stuur een bericht via het contactformulier.

Password protection

Leave a Reply