Sloopauto verkopen

Uw sloopauto verkopen

Wilt u uw sloopauto verkopen? Dan bent op bij Autonaardesloperij.nl aan het juiste adres! Auto’s die rijp zijn voor de sloop hebben vaak nog bruikbare of recyclebare onderdelen. Daarom biedt Autonaardesloperij.nl u een aantrekkelijk vergoeding voor uw sloopauto die kan oplopen tot wel €300.

Wij werken samen met autosloopbedrijven door het hele land die allen zijn aangesloten bij ARN (Auto Recycle Nederland). Deze slopers garanderen dat 85% van uw auto wordt gerecycled. Uw sloopauto verkopen aan Autonaardesloperij.nl is dus niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu!

Waarom uw sloopauto verkopen aan ons?

Autonaardesloperij.nl heeft een eigen ophaaldienst en komt uw sloopauto kosteloos bij u ophalen. U geeft aan ons door welke dag en tijdstip u het beste uitkomt, en waar de auto geparkeerd staat. Wij zorgen voor de rest!

Wanneer u ervoor kiest uw sloopauto te verkopen , regelen wij het RDW-vrijwaringsbewijs voor u. Wanneer onze chauffeur uw auto op de afgesproken tijd en plek komt ophalen, zal hij u dit bewijs overhandigen. Ook ontvangt u van de chauffeur het bedrag dat we u geboden hebben voor het verkopen van de sloopauto.

De voordelen van Autonaardesloperij.nl

  • Gratis opgehaald in het hele land
  • Tot €300 aan contanten
  • Inclusief RDW-vrijwaringsbewijs
  • Milieuvriendelijk

Hoe werkt het verkopen van uw sloopauto?

Wij kopen dagelijks tientallen sloopauto’s in Nederland op, en staan bekend om onze snelle afhandeling. Ook ú kunt snel uw sloopauto verkopen aan Autonaardesloperij.nl, aangezien wij 24/7 bereikbaar zijn voor het maken van een afspraak. Indien gewenst kunnen wij soms zelfs dezelfde dag nog voor de deur staan!

Direct uw sloopauto verkopen? Neem dan nu contact met ons op door te bellen of sms’en naar 023-5351501 of 06-53178534. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Password protection

Leave a Reply